Geboortelijsten

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Alvast proficiat! 

Klik hier voor een afspraak

Je geboortelijst bij Petit Féliz 

Hoe klein ook, een baby heeft al gauw heel wat zaken nodig. Met een geboortelijst kunnen vrienden en familie daartoe gemakkelijk bijdragen. Bij Petit Féliz denken we graag mee na over jullie geboortelijst. Wij begeleiden jullie in jullie zoektocht en zorgen ervoor dat jullie geïnformeerde en duurzame keuzes kunnen maken.

Hoe werkt het?

Voor het opstellen van een geboortelijst spreken we af rond de vijfde/zesde maand van de zwangerschap. Samen bekijken we – op jullie tempo – de collecties en bespreken we jullie noden en specifieke situatie. Bij Petit Féliz denken we graag mee in functie van duurzaamheid, beschikbare ruimte en financiële mogelijkheden. Familie en vrienden kunnen jullie lijst in de winkel of op de website raadplegen van zodra jullie kleintje geboren is. Als ouders beheren jullie jullie lijstje gemakkelijk zelf, zo verliezen jullie geen kostbare tijd en zijn jullie wensen altijd up-to-date. 

Wil je alvast graag online aan de slag? Maak een account aan op onze website en voeg de gewenste artikelen toe door op de knop te klikken "bewaar voor geboortelijst". Zo kan je al een lijst online maken. In de winkel is het assortiment uitgebreider en kunnen we andere kleurtjes of modellen bestellen als je dit graag wenst.

1 Makkelijk en handig

Tijdens ons gesprek (digitaal of in de winkel) stellen we samen een lijst op met babyessentials. Dit kan ook op donderdagavond en zondag. Nadien beheren jullie jullie geboortelijst gemakkelijk zelf online. Na het inloggen kan je items toevoegen, verwijderen of aanpassen op je geboortelijst. Nooit onnodig wachten, gewoon snel en handig. 

2 Prioriteiten instellen

Heb je een item snel nodig? Markeer het als ‘prioritair’. Zo weten familie en vrienden meteen aan welke items jullie het eerste nood zullen hebben, en hoeven jullie niet onnodig te wachten op belangrijke essentials. 

3 Dure items opsplitsen

Duurdere items, zoals de kinderwagen of de autostoel, kunnen worden opgesplitst in schijven. Zo kunnen meerdere mensen bijdragen aan de grootste aankopen. Fijn voor de portefeuille van de koper, én voor die van jullie. 

4 Gratis verzending

De cadeautjes op jullie lijst worden gratis verzonden naar jullie adres. Wonen jullie in Antwerpen? Dan komen de artikelen (in de mate van het mogelijke) met de fiets jullie richting uit. Geven de kopers het cadeautje liever eigenhandig af? Dan sturen we het pakje naar hen toe, of kunnen ze het oppikken in de winkel.

5 Geen aankoopverplichting

Enkel voor de items die specifiek voor jullie gereserveerd worden, geldt een aankoopverplichting. Alle andere items kunnen gemakkelijk teruggenomen worden. Niet gekocht? Geen probleem. 

6 Extra cadeautjes

Na het afsluiten van jullie geboortelijst, krijgen jullie een bon van 5 % van de totaal verkochte waarde. Die cadeaubon kan gebruikt worden in de winkel en online, en is geldig op de volledige collectie. 

Voor geboortelijsten met een totaal verkochte waarde vanaf € 4000 geven we er nog een extra cadeautje bij: een newborn-fotoshoot van The Baby Studio Antwerp.

Onze partners

Ouders kunnen bij Petit Féliz terecht voor een volledige babylijst: van kinderwagens tot babykamers, van kledij tot speelgoed. Bij Petit Féliz streven we ernaar om ons aanbod samen te stellen op basis van ecologische producten en merken die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Als ouders worden jullie goed geïnformeerd om vervolgens bewuste en verantwoorde keuzes te maken. 

Petit Féliz werkt ook samen met The Baby Studio Antwerp, een getalenteerde familiefotografe die niet aan haar proefstuk toe is. Willen jullie graag die eerste dagen van jullie kleintje laten vastleggen? Voeg een fotoshoot toe aan je geboortelijst. You can thank us later! 

 

Nog vragen of reeds overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel of een kijkje in de winkel!

 

MAAK EEN AFSPRAAK